לןגן

פרגיות ושום בטעם פיקנטי

מאת: זהבה מור, פורסם: 29/06/2017 | 00:18
פרגיות ושום בטעם פיקנטי

תקציר המתכון: ארוחה מהירה קלה והכי חשוב טעימה !!! ❤

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגיות לחתיכות בינוניות

  2. מקלפים חצי ראש שום וחותכים לעיגולים גדולים

  3. מסדרים הכל בתבנית ומטבלים קודם כל במלח ומרק עוף

  4. לאחר מכן בפפריקות ועוף בגריל

  5. ומלמעלה את הרוזמרין

  6. יש לטבל מכל תבלין בכמות נדיבה

  7. לזלף מעל שמן זית

  8. לעטוף בנייר כסף

  9. להכניס לתנור שחומם מראש ל 180°

  10. ולבשל עד שמוכן

  11. בתיאבון ! ❤