לןגן

שוקיי עוף עם בצל מקורמל

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 28/06/2017 | 08:44
שוקיי עוף עם בצל מקורמל

תקציר המתכון: מנה משגעת מהמטבח המרוקאי - עוף בבצל ! 😍

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הבצל המקורמל

להכנת העוף

לקישוט

אופן הכנה

  1. לתבל את שוקיי העוף במעט מלח ופלפל שחור ולטגן עם מעט שמן כ-5-6 דקות מכל צד עד להזהבה יפה ולהוציא מהמחבת

  2. לחתוך 5 בצלים גדולים לרצועות דקות ולטגן במחבת עם 5 כפות שמן, מעט אבקת מרק עוף, פלפל שחור ומלח עד שמתקבל צבע שקוף/זהוב, כ-10 דקות, לאחר מכן להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולטגן יחד כ-5 דקות נוספות

  3. כשהבצל מוכן להוסיף את שוקיי העוף למחבת.לטגן יחד 5 דקות נוספות, להגיש חם ולפזר מעל מעט בצל ירוק קצוץ