לןגן

עראייס בשר

מאת: דורית כהן, פורסם: 27/06/2017 | 08:42
עראייס בשר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לטגן בצל קצוץ עד להשחמה , להוסיף 300 ג טחון בקר לאדות יחד , לפורר את הבשר, להוסיף צנוברים, בהרט מעט, פלפל שחור גרוס, מעט אבקת מרק עוף ומלח ,אפשר גם להוסיף פלפל חריף לבשל יחד עד ספיגת טעמים.

  2. לקחת פיתות, לחצות לחצי,

  3. לפזר בנדיבות שמן זית בתוכן, להכניס לטוסטר לכמה דקות ,

  4. להוציא, למלא אותן בתערובת הבשר, לפזר פטרוזיליה קצוצה ולהכניס שוב לטוסטר , עד להזהבת הפיתות.

  5. בתאבון ובהצלחה 🌹