לןגן

פיצות מעלפותתת

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 26/06/2017 | 01:35
פיצות מעלפותתת

תקציר המתכון: פיצות אווריריות ורכות כמו ספוג אבל מה שחשוב פההה זה שהתחתית שלהם קריספית וכשנותנים ביס שומעים קראנצ' כזה... מוכר לכם??? זוהי הפיצה המדוברת שלי🍕🍕🍕 עוד מתכון מהאוסף שלי.... הגלרייה מלאה מבטיחה כל פעם להוסיף לכם צבע למסך

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבצק: קילו קמח מנופה, 2 כפות סוכר, 2 כפות שמרים, חצי כוס שמן זית, 3 וחצי כוסות מים פושרים לעבד את הבצק טוב טוב ולהוסעיף כף גדושה מלח גס! לעבד לבצק קל ודביק.

  2. להתפיח שעה. 💟סיון מלול💟

  3. לרוטב: חצי קופסא רסק עגבניות, רבע כוס שמן זית, כף קטשופ, כפית פפריקה, פלפל גרוס, כפית סוכר, 2 שיני שום כתוש, כף תבלין בזיליקום וחצי כפית כורכום להתחיל לערבב עם חצי כוס מים רותחים הכל עד לקבלת רוטב בין סמיך למיימי... אם צריך להוסיף עוד חצי מים כוס הוסיפו. 💟סיון מלול💟

  4. לפתוח בצק על נייר אפייה עם ידיים משומנות להתפיח עוד 20 דק' למרוח בנדיבות רוטב ולפזר גבינה צהובה ולתנור על חום 200 מעלות

  5. וכל מה שבא לכם להוסיף בהצלחהההה