לןגן

עוגה במיקרוגל - קוגלהופ שוקולד

מאת: מירי גולני, פורסם: 25/06/2017 | 23:34
עוגה במיקרוגל - קוגלהופ שוקולד

תקציר המתכון: אפייה מהירה של 8 דקות ויוצאת עוגה טעימה מאוד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המרכיבים היבשים לפי סדר כתיבתם. ואח"כ להוסיף את המרכיבים הרטובים. לערבב עם מקצף ידני כדי שלא ייווצרו גושים.

  2. לרסס את תבנית הסיליקון בשמן ולשפוך את התערובת.

  3. לאפות במיקרוגל - 8 דקות ולבדוק בקיסם שהעוגה יבשה (אך לא מדי). אפשר לאפות בתנור כ-3/4 שעה ב- 175 מעלות.

  4. להוציא את העוגה מהתבנית ולהפוך אותה על צלחת... לחורר את העוגה עם קיסם שיניים.

  5. בזמן האפייה להכין את הגאנש ומיד אחרי שעשינו חורים בעוגה, לשפוך עליה את הגאנש.