מתכון לקציצות עוף פיקנטיות מטוגנות
מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 25/06/2017 | 12:50
תקציר המתכון:
תקשיבו טוב, קציצות עוף מטוגנות שנחטפות כמו גרעינים-ראו הוזהרתן😂😂
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
מצרכים לקציצות
-
500 גרם חזה עוף טחון
-
תפו"א אחד וקישוא אחד מבושלים ומעוכים לפירה
-
1 בצל גדול מטוגן עם 3 כפות שמן זית
-
כפית מיונז
-
ביצה אחת
-
3 כפות פרורי לחם מתובלים עם שומשום בטעם שום
-
רבע כפית מלח
-
רבע כפית פלפל שחור גרוס
-
כפית צ'ילי גרוס
-
חצי כפית בהרט
-
כפית פפריקה מתוקה
-
חצי כף מרק עוף
-
חצי כפית שום גבישי
-
חופן כוסברה קצוצה
-
חופן פטרוזליה קצוצה
-
מערבבים היטב את הכל יחד ומכניסים למקרר לפחות לשעה לספיגת טעמים.
אופן הכנה
-
אופן הכנת הקציצות:
-
עם ידיים רטובות מכינים קציצות עגולות ומועכים טיפה.
-
מטגנים במחבת עם 5 כפות שמן זית על אש נמוכה עד להזהבה משני הצדדים.
-
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤