לןגן

דלעת ערמונים במילוי בטטה וערמונים

מאת: זהבה מור, פורסם: 25/06/2017 | 10:33
דלעת ערמונים במילוי בטטה וערמונים

תקציר המתכון: דלעת ערמונים במילוי של בטטה מגורדת בגרידת לימון וערמונים מוקפצים עם רוזמרין, מ-ש-ג-ע ומומלץ ביותררר !!! ❤

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הדלעת ערמונים לחצאים מניחים בתנית מזליפים עליהם זמן זית ומניחים בתנור בחום של 180° עד שמשחימים

  2. מגרדים את הבטטה על הצד הכי גדול של הפומפיה

  3. עם הבטטה מערבים גרידה של חצי לימון וסוחטים לתוכו את מיץ הלימון

  4. מטגנים את הבטטה עם מלח,פלפל, פפריקה מתוקה מעושנת ורוטב צ'ילי מתוק בכמות נדיבה

  5. לאחר מכן חותכים את הערמונים לקוביות מטגנים עם מלח רוזמרין ושום גבישי

  6. ממלאים חצי דלית בבטטה ולאחר מכן בערמונים ומניחים מעל את החצי השני שלו

  7. מקשטים מעל אם רוצים עם בצל ירוק

  8. בתיאבון ! ❤