לןגן

קציצות בשר ברוטב יין ופטריות

מאת: זהבה מור, פורסם: 25/06/2017 | 10:16
קציצות בשר ברוטב יין ופטריות

תקציר המתכון: קציצות בשר ותפוח"א ברוטב יין ופטריות , טעם משגע !!! ❤

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את הבשר הטחון בקערה קוצצים חצי צרור כוסברה ומגרדים בצל בפומפייה ומערבבים הכל עם הבשר הטחון

  2. חותכים בצל לרצועות

  3. חותכים גזרים לעיגולים גדולים

  4. חותכים תפוח"א לחצאים

  5. חותכים פטריות לרצועות

  6. מטגנים במחבת גדולה את הבצל לאחר מכן מוסיפים את השום ומטגנים עוד קצת

  7. מוסיפים את הגזרים והתפוח"א אחרי טיגון קצר מוסיפים מים שמכסים את כל הירקות ונותנים להם להתבשל מעט עד שכמעט מוכנים

  8. מטבלים במלח,פלפל,פפריקה מתוקה מעושנת, כמון ואבקת מרק פטריות

  9. מערבבים ולאחר מכן מוסיפים את היין אם יש צורך מוסיפים עוד מים

  10. לוקחים את הבשר הטחון עושים ממנו כדורים בינוניים ומניחים בתוך התבשיל

  11. מבשלים על אש בינונית עד שמוכן

  12. בתיאבון ! ❤