לןגן

פרגיות בסילאן וטריאקי עם בצל מקורמל

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 25/06/2017 | 04:13
פרגיות בסילאן וטריאקי עם בצל מקורמל

תקציר המתכון: מנה קלה להכנה וקוצרת המון מחמאות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי במרינדה בקערה,לשטוף הייטב ולנקות את הפרגיות ולהשרות במרינדה במקרר לשעה.

  2. במחבת לחמם כף שמן להוסיף כף וחצי סוכר חום ולקרמל להוסיף את הבצל עד שהבצל משחים בערך 5-7דקות להוציא לצלחת ולהניח בצד.באותו מחבת או במחבת פסים לצרוב את הפרגיות שהושרו במרינדה כמה דקות מכל צד ולפני ההגשה לפזר מעל את הבצל.את הבטטה הכנתי מאותו הרוטב והקפצתי במחבת עם ציפוי טפלון