לןגן

חזה עוף ותפוחי אדמה במרינדה

מאת: דורית כהן, פורסם: 24/06/2017 | 04:11
חזה עוף ותפוחי אדמה במרינדה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח בסיר רחב 8 תפוחי אדמה עם קליפתם עד לריכוך. להניח במסננת להתקרר.

  2. בקערה לצקת שמן, שום כתוש, מעט דבש, צילי חריף/מתוק, פפריקה מעושנת, פלפל שחור גרוס ואבקת מרק עוף .

  3. לתבול את החזה ולהניח לספיגת טעמים.

  4. בינתיים לחצות את תפוחי האדמה ולצקת מהבלילה עליהם ולהכניס לתנור ,

  5. את החזה עוף להניח על הפלנצ׳ה עד שיושחמו ויתבשלו ,

  6. להוציא את התפואד מהתנור ולהניח גם אותם על הפלנצה לספיגת טעמים ולקבלת קריספיות ,

  7. אני גם פיזרתי מעט פטרוזיליה עליהם

  8. בתאבון ובהצלחה 🌹