קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להרתיח בסיר רחב 8 תפוחי אדמה עם קליפתם עד לריכוך. להניח במסננת להתקרר.
בקערה לצקת שמן, שום כתוש, מעט דבש, צילי חריף/מתוק, פפריקה מעושנת, פלפל שחור גרוס ואבקת מרק עוף .
לתבול את החזה ולהניח לספיגת טעמים.
בינתיים לחצות את תפוחי האדמה ולצקת מהבלילה עליהם ולהכניס לתנור ,
את החזה עוף להניח על הפלנצ׳ה עד שיושחמו ויתבשלו ,
להוציא את התפואד מהתנור ולהניח גם אותם על הפלנצה לספיגת טעמים ולקבלת קריספיות ,
אני גם פיזרתי מעט פטרוזיליה עליהם
בתאבון ובהצלחה 🌹