לןגן

לאפה ביתית

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 24/06/2017 | 02:08
לאפה ביתית

תקציר המתכון: קלה להכנה אפשר לאכול עם לאבנה ושמן זית עם מוקפץ, מעורב ירושלמי, שווארמה בקיצור עם מה שאוהבים :)

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנפות את הקמח ולערבב עם השמרים היבשים, לעשות גומה במרכז ולשים את שאר המרכיבים. ללוש למשך 10 דק', לשמן מעט את הבצק ולהתפיח למשך 40 דק'. על משטח משומן לחלק ל 24 כדורים ולכדרר אותם לכדור יפה ולכסות למשך 20 דק'. על משטח מקומח לרדד דק דק (אני רידדתי כמה והפרדתי ביניהם עם נייר אפייה לדעתי כך יותר מהר), על מחבת הפוכה בלהבה גדולה לאפות דקה מכל צעד (להוציא אותם בהירים וישר לשים על מגבת מטבח שיהיו מכוסים).