לןגן

סלט פטריות חם של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 22/06/2017 | 18:31
סלט פטריות חם של סבתא לאה

תקציר המתכון: סלט נפלא, נהדר, שיכול לשמש גם כתוספת חמה לצד פירה, לצד בורקס בשר, לצד חומוס - 10 דקות עבודה ויש לכם את זה.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קשה מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה

  2. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן במשך 3-4 דקות

  3. מתבלים באבקת מרק עוף, אבקת מרק פטריות, כורכום, כמון, פפריקה מתוקה, סוכר, פלפל שחור, מלח, פפריקה חריפה לאוהבי החריף

  4. מוסיפים 3/4 כוס מים רותחים וממשיכים לבשל על להבה בינונית עד שהפטריות מתרככות וכל הטעמים נספגים בסביבות 10 דקות. (לערבב מידי פעם)

  5. לפני סגירת הלהבה ממליצה לטעום ולשפר טעמים

  6. מגישים מעל פירה, בורקס בשר, חומוס...

  7. זהו מוכן! הסלט נולד כאשר ישבתי אם אהובי לאכול בחומוסייה, טעמתי התרשמתי והנה הוא פה אצלכם בצלחת, כדאי נסו אחלה סלט

  8. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה