לןגן

לחמניות בצל

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 22/06/2017 | 10:18
לחמניות בצל

תקציר המתכון: לחמניות רכות וטעימות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה לנפות את הקמח ולערבב עם השמרים היבשים. לעשות גומה במרכז ולשים את שאר המצרכים וללוש, הבצק מעט דביק, לשמן את הבצק ולהתפיח למשך 40 דקות, ושוב ללוש עם מעט שמן ולהתפיח למשך 20 דקות. לחלק את הבצק למספר הלחמניות הרצוי. (אני חילקתי ל 20 לחמניות פרח). לעבוד על משטח משומן, אפשר לעשות כל צורה שרוצים, ולהתפיח 20 דקות לפני האפייה. תנור מחומם מראש 200, להבריש בביצה ולפזר שומשום, קצח, מלח גס (מה שאוהבים), ואופים עד להזהבה