לןגן

עוגיות מלוחות מקמח פריך של שמרית

מאת: מירי גולני, פורסם: 22/06/2017 | 05:49
עוגיות מלוחות מקמח פריך של שמרית

תקציר המתכון: עוגיות טעימות מאוד וכל זאת תודות למתכון של האחת והיחידה - מלי מאירוב

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את הקמח, השמנת והמלח לבצק רך ונעים.

  2. מכניסים את הבצק למקרר ל- 1/2 שעה.

  3. לקחת כל פעם חתיכה מהבצק לעשות נקניק ולסגור לעיגול.

  4. את העיגולים לטבול בביצה ואח"כ בשומשום ולהניח על תבנית עם נייר אפיה

  5. לאפות כ- 1/2 שעה בחום 180 מעלות עד שמזהיב קלות

  6. (הכמות מספיקה בערך לתבנית וחצי)

  7. ניתן להוסיף גבינת קצקבל או פרמזן-הטעם יוצא נפלא