לןגן

סלט תירס וסלרי של מסעדות

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/06/2017 | 11:21
סלט תירס וסלרי של מסעדות

תקציר המתכון: סלט תירס וסלרי של מסעדות

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סיון מלול

  2. לסנן קופסאת תירס גדולה מנוזלים להעביר לקערה להוסיף 6 גבעולי סלרי קצוצים, 2 גמבה אדומה קצוצה דק, לתבל ב-3 כפות מיונז, מלח פלפל גרוס מעט לימון ולשפר טעמים בהצלחה סיון מלול