לןגן

55

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/06/2017 | 11:05
55

תקציר המתכון: קינוחי יולו עם עוגיות אוראו ודובדבן אמרנה

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קינוחי כוסות יולו,עוגיות אראו ודובדבן אמרנה

  2. שחיטותת וכל מילה נוספת מיותרת פההה!

  3. נקציף 500 מ"ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה

  4. ניקח 3 קערות ונשים בקערה אחת 50 גר' שוקולד לבן, שנייה 50 גר' שוקולד מריר, שלישית 50 גר' שוקולד חלב ונמיס במיקרו דקה כל קערה לערבב טוב לנוזל חלק.

  5. כעת ניקח 3 גביעי מעדני יולו מריר,חלב,לבן

  6. נוסיף לכל קערה של השוקולד המומס מעדן 1

  7. למריר=מריר, לחלב=חלב וכו'.

  8. כעת לכל קערה נוסיף מהשמנת שהקצפנו שווה בשווה פשוט לחלק לכל קערה כף אחר כף עד שהעברנו הכל.

  9. נקפל בעדינות את הקצפת,השוקולד מומס ומעדן היולו ונתחיל להרכיב את הכוסות.

  10. נשבור עוגיית אוראו נשפוך כפית מהרוטב של הדובדבן אמרנה... נוסיף מהקצפת שוקולד מריר לאחר מכן החלב ובסוף הלבן או איך שבא לכם... באמצע נניח דובדבן אמרנה 1

  11. וכן הלאה נמשיך להרכיב את כל הכוסות. כמו בתמונה בהצלחההההה