לןגן

מוקפץץ

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 21/06/2017 | 10:09
מוקפץץ

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח בסיר מים עם כפית מלח.. ועם הרתיחה להוסיף את הנודלס.

  2. לאחר בישול לסנן ולהוסיף לקראת סוף התבשיל..

  3. במחבת גדולה /ווק

  4. לטגן בצל לבן בשמן ,טיפה להזהיב ולהוסיף שום ואת הפרגיות ולערבב.

  5. להוסיף גזר וגמבה

  6. וכחצי כוס מים מעט מעט מכל התבלינים ולכסות במכסה. להנמיך אש ולאחר כ 10 דק להוסיף את הכרוב ו-2 גבעולי בצל ירוק חתוך לרצועות.

  7. לאחר שהתבשיל מוכן לבדוק שהפרגית רכה ומוכנה.. להוסיף את הנודלס. להוסיף תבלינים ולערבב הטעמים של הנודלס עם הירקות.לקשט בבצל ירוק שומשום/בוטנים

  8. תהנו 👲👌הילה