קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להרתיח בסיר מים עם כפית מלח.. ועם הרתיחה להוסיף את הנודלס.
לאחר בישול לסנן ולהוסיף לקראת סוף התבשיל..
במחבת גדולה /ווק
לטגן בצל לבן בשמן ,טיפה להזהיב ולהוסיף שום ואת הפרגיות ולערבב.
להוסיף גזר וגמבה
וכחצי כוס מים מעט מעט מכל התבלינים ולכסות במכסה. להנמיך אש ולאחר כ 10 דק להוסיף את הכרוב ו-2 גבעולי בצל ירוק חתוך לרצועות.
לאחר שהתבשיל מוכן לבדוק שהפרגית רכה ומוכנה.. להוסיף את הנודלס. להוסיף תבלינים ולערבב הטעמים של הנודלס עם הירקות.לקשט בבצל ירוק שומשום/בוטנים
תהנו 👲👌הילה