לןגן

עוף ותפוחי אדמה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 21/06/2017 | 02:42
עוף ותפוחי אדמה

תקציר המתכון: מנה נהדרת וטעימה באחריות..

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוף ותפוחי אדמה

  2. 6 חלקי עוף

  3. 6 תפוחי אדמה שטופים הייטב עם קליפה חצויים לרבעים

  4. 1/2 כוס פירורי בשר טחון מטוגנות

  5. תיבול

  6. 1 כפית פפריקה

  7. 1/4 כפית מלח

  8. 1/2 כפית כרכום

  9. 1/4 כפית פלפל שחור

  10. 2 כפות רוטב טריאקי

  11. 1 כף מרק בצל

  12. 2 כפות רסק עגבניות

  13. 2 כפות רוטב סויה

  14. 3 כפות שמן

  15. אופן ההכנה

  16. להשחים מעט את חלקי העוף עם 3 כפות שמן להוסיף את התפוחי אדמה ל2 דקות לסיר העוף עם מיכסה לא לערבב ,ואז להוסיף 1 וחצי כוסות מים ולתבל,מלח פלפל כרכום פפריקה ..לבישול ל1/2 שעה.....

  17. בינתיים לחמם מחבת עם 2 כפות שמן וחופן ענק של בשר טחון לטגן עד השחמה ולכבות.....

  18. בקערה לערבב רוטב סויה רוטב טריאקי מרק בצל 4 כפות מים רסק עגבניות לערבב הייטב ולהוסיף את 1/2 כוס שבבי הבשר הטחון שטוגנו לפני לשפוך מעל העוף והתפוחי אדמה שבושלו קודם לא לערבב לעוד 5 דקות בישול ולכבות בהצלחה אורה...