תקציר המתכון: פינוק של עוגיות ממכרות וגם טבעוניות - 10 דקות עבודה ויש לכם את זה.
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל-170 מעלות
בקערה לערבב את כל המרכיבים עד שתתקבל תערובת אחידה, רכה ונעימה כמו פלסטלינה
לגלגל כדורים קטנים מהתערובת להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה באופן מרווח מאוד, זהירות העוגיות מתפשטות באפייה
לאפות כ- 10 דקות בלבד גם אם נראה לכם שהן עוד לא אפויות ולא זהובות מספיק, תתעלמו ופשוט תוציאו מהתנור העוגיות צריכות לצאת רכות מהתנור וקצת סדוקות
אין להוציא את העוגיות מהתבנית רק לאחר קירור מלא, אחרת הן מתפרקות
ממליצה לאבק את העוגיות באבקת סוכר מוסיף טעם, מונע הידבקות וגם תורם למראה יפהפה
טיפים לעוגיות פריכות:
הקפידו לשים לב שתערובת העוגיות לא תהיה יבשה או רטובה מדי, הבצק צריך להתקבל רך ונעים כמו פלסטלינה נימוחה
זהירות לא לאפות יתר על המידה, אפיית יתר תגרום לעוגיות להיות מרירות ולא טעימות
להקפיד לקרר היטב את העוגיות לפני הכנסתם לקופסה
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה