לןגן

סלט עלי מנגולד

מאת: ורד דרור, פורסם: 12/03/2015 | 08:00
סלט עלי מנגולד

תקציר המתכון: סלט פשוט וטעים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשבור את עלי המנגולד לשניים ולהרתיח בסיר עם מים, אחרי הרתיחה לבשל עוד כ-20 דק'

  2. לסנן היטב שלא ישארו נוזלים

  3. לחתוך את העלים לרצועות דקות

  4. במחבט לחמם מעט שמן זית, לטגן את השום קלות ל1-2 דק/ להוסיף את התבלינים

  5. להוסיף את העלים לערבב היטב למס' דקות, לכבות את הגז ולטפטף מעט לימון