לןגן

כוסמת עם קציצות ותפוח אדמה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 20/06/2017 | 08:29
כוסמת עם קציצות ותפוח אדמה

תקציר המתכון: כוסמת במקום אורז טעים וגם בריא! וקציצות ללא גלוטן עם קמח תירס

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

לרוטב

לתוספת

אופן הכנה

  1. לערבב טוב טוב את תערובת הקציצות ולשים במקרר למשך חצי שעה.

  2. עם ידיים מעט משומנות ליצור את קציצות.

  3. במחבת טפלון לטגן את הקציצות משני הצדדים. (טיגון קצר)

  4. בסיר רחב לשים שמן ולטגן את הירקות שחתכנו (חוץ מי תפוח"א) ולתבל, להוסיף חצי כוס מים רותחים ואת תפוח"א. על להבה בינונית עם מכסה סגור לבשל בערך 15 דקות, כעת להוסיף את הקציצות ולמשיך לבשל עוד 20 דקות.

  5. להכנת הכוסמת: בסיר טפלון לשים 6 כפות שמן, 3 כוסות כוסמת ולערבב, (לשטוף את הכוסמת פעמים לפני הבישול) לתבל ולהוסיף 4 כוסות מים רותחים. מבשלים על להבה בינונית קטנה עם מכסה סגור למשך 25-30 דקות.