לןגן

בשר ראש חריף מבושל עם חומוס

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 18/06/2017 | 23:24
בשר ראש חריף מבושל עם חומוס

תקציר המתכון: תבשיל מרוקאי מבשר רך וטעים!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח רבע שעה בשר ראש ולשטוף, להרתיח שוב עם מים חדשים לפחות שעה וחצי. לשטוף את הבשר, לנקות מעט מן השומן ולחתוך לקוביות קטנות. בסיר אחר לטגן מעט בשמן 10-12 שיני שום, כפית פפריקה מעושנת, פלפל שחור, צ'ילי גרוס, מלח, מעט כורכום, להוסיף חומוס וסודניות קטנות, כפית סחוג אדום ומים, להרתיח ולהוסיף כף מרק עוף וכמון. כפית פפריקה אדומה וכפית פפריקה חריפה עם כוס ח'פ שמן. לבשל 10 דקות ולהוסיף את הבשר. לבשל חצי שעה ולצמצם נוזלים.