לןגן

לחם שום ובזיליקום

מאת: דינה מיכל יתח, פורסם: 18/06/2017 | 08:43

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את כול החומרים חוץ מהמלח לערבב אם קשה להוסיף מיים אם רך להוסיף קמח

  2. להוסיף את המלח ללוש

  3. לתת מנוחה של שעה לקחת את כול הבצק לעשות גליל עבר אחד ארוך ולהתחיל לחתוך לעיגולים כול עיגול למשוך לצורה מלבנית ולתת לזה לנוח עוד עשרים דקות לבתנים לחממם תנור לחום של 180 מעלות לקצוץ בזיליקום שום קטוש וכוס שמן זיית בקערה לערבב למרוח על המלבנים של הבצק ולאפות עד שזה מזהיב בתאבון