לןגן

44

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 17/06/2017 | 22:15
44

תקציר המתכון: כבד עגל עם המון בצל ואורז עם תירס מנה מנחמת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לזה אני קוראת מנה מנחמת

  2. כבד עגל רך רך מוקפץ עם מלאאא בצל לצד אורז ותירס מתכון/סיון מלול

  3. קילו כבד עגל לצלות על אש גלויה מכל כיוון כמה שניות רק לשינוי הצבע ולא לשרוף! בדיוק כמה שניות. (מטעמי כשרות). לחתוך לרצועות

  4. בסיר רחב טגנו 6 בצלים גדולים להזהבה

  5. להוסיף את הכבד לתבל בכמון, פפריקה, פלפל שחור גרוס, קארי מוסיף המון, כף סילאן. אתהמלח נוסיף רק בזמן האוכל כי הוא גורם להתייבשות הכבד עוד טיפ ממני ולערבב לשפר טעמים לפי הטעם הרצוי לכם!

  6. כמות התבלינים לפי טעמכם האישי.

  7. אורז- 2 כוסות אורז לטגן במעט שמן...להוסיף 4 כוסות מים כמובן באותה הכוס שמדדנו את האורז כוס חד פעמית שתייה חמה.

  8. להוסיף קופסאת תירס מסוננת מנוזל ולערבב

  9. לבשל על אש נמוכה עד שכל הנוזלים מתאדים. בהצלחה!

  10. שתפו תוצאות