לןגן

פסטה ברוטב עגבניות

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 17/06/2017 | 16:08
פסטה ברוטב עגבניות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה.

  2. מוסיפים את השום לדקה.

  3. חותכים את העבניות לקוביות ומוסיפים על אש גבוהה כמה דקות. מוסיפים רסק כוס מים ותבלינים מבשלים עוד דקה ומסירים מהאש .

  4. מרסקים בבלנד מוט.

  5. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן מסננים ומערבבים עם הרוטב.

  6. בתאבון