תקציר המתכון: מתכון מנצח של קציצות עוף רכות ונמסות בפה שאי אפשר להפסיק לנשנש, 10 דקות עבודה ויש לכם את זה.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מניחים בקערה את העוף הטחון ומוסיפים את הבצל, שיני השום, כוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק והביצה
מוסיפים את התבלינים חוויג' למרק תימני, מרק עוף, כוסברה טחונה, מלח, כמון, כורכום, פלפל שחור, פירורי לחם או פירורי לחם ללא גלוטן או בפסח קמח מצה ומערבבים לתערובת חלקה
במחבת גדולה (ממליצה מחבת טפלון) יוצקים שמן בגובה של 1 ס"מ, מחממים היטב, יוצרים עם ידיים רטובות במקצת כדורים לקציצות בגודל הרצוי ומניחים במחבת (זהירות שמן חם), לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון חום-זהבהב ולהוציא לצלחת שמעליה נייר סופג
טיפ: את הקציצות ניתן לעשות במעבד מזון, מכניסים את כל מרכיבי הקציצות פרט לעוף הטחון, שמים בקערה ומוסיפים את העוף הטחון ומערבבים לעיסה חלקה ורכה ויוצרים כדורים
זהו מוכן! כדאי נסו הקציצות טעימות מאוד ונזללות ישר מהמחבת, מתכון קל, כל אחד יכול
בתאבון! אז.... כנסו למטבח וספרו איך היה