לןגן

תבשיל משגע של קציצות והפתעות

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 14/06/2017 | 11:26
תבשיל משגע של קציצות והפתעות

תקציר המתכון: תבשיל משגע של קציצות עם אפונה, תפוחי אדמה והפתעות 😍😍

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הרוטב

לתערובת הקציצות

אופן הכנה

  1. להכנת הקציצות - לקצץ את הפטרוזיליה, לכתוש את שיניי השום ואת הבצל הלבן לחתוך לקוביות קטנות. לערבב היטב את כל מרכיבי התערובת ולהניח בצד כ-10 דקות.

  2. להכנת הרוטב - לטגן את רצועות הבצל ואת השום הכתוש במעט שמן עד לשקיפות, לחצות את הפטריות ולהוסיף לסיר ולערבב. להוסיף 2 כוסות מים רותחים ואת רבעי התפוחי אדמה ולהניח להתבשל כ-7 דקות עד שהתפוח אדמה מתרכך. לתבל ולערבב בעדינות. לאחר שהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות ולהנמיך את האש, לערבב בעדינות את הסיר. לאחר 5 דקות להוסיף את הסלרי והאפונה, לכסות את הסיר ולבשל כ-5-6 דקות ולהוסיף את הרצועות פלפל אדום. לערבב ולבשל כעוד 4 דקות ולהגיש חם.