לןגן

ניוקי עם גזר גמדי מצרכים ברוטב עגבניות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/06/2017 | 08:00
ניוקי עם גזר גמדי מצרכים ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: תוספת לכל מנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה לניוקי

  2. 1)שמים בקערה את התפו"א המרוסק ,קמח,מלח וביצה ומתחילים לעבד למרק של בצק ואם חסר קמח אז מוסיפים

  3. 2) מקמחים את שטח עבודה ,עושים רולדה וחותכים לחתיכות קטנות ושמים אותם על מגש מקומח

  4. 3)שמים סיר מים על הגז עד סף רתיחה ומכניסים אותם לסיר וממתינים עד שהם צפים זה אומר שהם מוכנים, מוציאים אותם לקערה ומזלפים קצת שמן זית על מנת שלא ידבקו, מכסים ושמים במקרר עד להכנת הרוטב

  5. אופן ההכנה לרוטב

  6. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הגמבה ואת שאר המצרכים ומבשלים על אש נמוכה עד שהגזר מתבשל

  7. 2) שופכים לסיר את הניוקי ועוד 5 דק על הגז ואפשר להגיש

  8. בתאבון 😊😊