לןגן

שיפודי ירקות על האש או בתנור של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 13/06/2017 | 19:25
שיפודי ירקות על האש או בתנור של סבתא לאה

תקציר המתכון: צלויים על האש וטעים אש. הכי קל והכי "טעים" - 10 דקות עבודה ויש לכם את זה.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למרינדה

אופן הכנה

  1. מחממים גריל או פלנצ'ה או תנור לחום בינוני גבוה.

  2. בקערה קטנה, מערבבים יחד את מרכיבי המרינדה

  3. משפדים את הירקות על שיפודים, ומברישים בנדיבות במרינדה

  4. מניחים על מגש בצד במשך 15 דקות למיזוג הטעמים

  5. מעבירים את השיפודים לגריל או פלנצ'ה או תנור, מדי פעם הופכים, עד הירקות חרוכים קלות, במשך 10-12 דקות

  6. יוצקים מעל עוד מהמרינדה, אם צריך, מגישים מיד

  7. טיפ:

  8. ממליצה לשלב עוד ירקות כמו חצילים, זוקיני, פלפלים צהובים, פלפלים כתומים, פלחי תירס מוכנים פרוסים לפרוסות

  9. הירקות טעימות גם שצולים אותם בתנור

  10. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.