לןגן

ניוקי עם פטריות ברוטב שמנת בטטה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/06/2017 | 02:47
ניוקי עם פטריות ברוטב שמנת בטטה

תקציר המתכון: טעים אש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה לניוקי

  2. 1)שמים בקערה את התפו"א המרוסק ,קמח,מלח וביצה ומתחילים לערבל לבצק ואין צורך המיקסר ואם חסר קמח אז תמיד אפשר להוסיף

  3. 2) מקמחים את שטח עבודה ,עושים רולדה וחותכים לחתיכות קטנות ושמים אותם על מגש מקומח

  4. 3)שמים סיר מים על הגז עד סף רתיחה ומכניסים אותם לסיר וממתינים עד שהם צפים זה אומר שהם מוכנים, מוציאים אותם לקערה ומזלפים קצת שמן זית על מנת שלא ידבקו, מכסים ושמים במקרר עד להכנת הרוטב

  5. אופן ההכנה לרוטב שמנת

  6. 4)שמים בסיר קטן את השמן והשום ומטגנים ל2 דק ⏱ מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה

  7. 5) שופכים לסיר את השמנת , חלב ואת התבלינים, מערבבים ומוסיפים את הבטטה

  8. ומבשלים עד לסמיכות

  9. 6) שמים את הניוקי במחבת ושופכים את הרוטב ועוד 5 דק ⏱

  10. על הגז , מכבים את הגז ואפשר להגיש

  11. בתאבון