תקציר המתכון: לביבות טעימות נזללות במהירות, לארוחת בוקר, ערב או סתם לארוחה קלילה, 5 דקות עבודה, בונוס גם רגישי הגלוטן יכולים להשתתף בחגיגה.
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מערבבים היטב בקערה גדולה את כל מרכיבי הלביבות עד לקבלת תערובת אחידה (הביצים הגבינות, הקמח, אם רוצים את הבצל הירוק, פלפל)
מחממים את השמן עם החמאה במחבת רחבה, נוטלים בכף מהבלילה ומניחים במחבת, משטחים קלות בעזרת גב הכף, מניחים לביבה לידלביבה במרווחים, ומטגנים עד שהלביבות מזהיבות משני הצדדים כ-2 דקות מכל צד
מגישים חם או קר לצד פיתה עיראקית, סלט ירקות קצוץ או כל מה שאתם אוהבים ומתענגים מכל ביס
טיפים:
הלביבה מעולה לכריך לבית הספר או לעבודה
לילדי נהגתי בעבר להכין כריך עם לביבות לבית הספר עם ירקות בתוך קופסה, היום לאיש שלי האהוב אני מכינה בתוך לחמנייה מלחם מלא עם ירקות חתוכים בתוך קופסת קליק-קלאק והוא מתענג
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה