לןגן

קציצות עוף רכות וטעימות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 11/06/2017 | 09:58
קציצות עוף רכות וטעימות

תקציר המתכון: קציצות שהילדים יעופו עליהם, רכות וטעימות בטרוף😍 קרדיט למתכון של סיון מלול😘

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מטגנים בצל עם מעט שמן עד להשחמה, מוסיפים את הגמבה ומטגנים כ 2 דקות מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.

  3. בינתיים שמים בקערה קטנה 2 וחצי כוסות מים רותחים ומוסיפים את כל התבלינים לפי הרשימה.

  4. שופכים את תערובת המים עם התבלינים לסיר ומביאים לרתיכה.

  5. עם ידיים משומנות מגלגלים כדורים,מועכים טיפה ומכניסים לסיר.

  6. מנמיכים את הגז ומבשלים משהו כמו חצי שעה עד שהרוטב מצטמצם.

  7. אפשר מידיי פעם לנער את הסיר.

  8. 2 דקות לקראת סוף הבישול להוסיף חצי פטרוזליה קצוצה .

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤