לןגן

עוגת ביסקווטים

מאת: זהבה מור, פורסם: 11/06/2017 | 02:55
עוגת ביסקווטים

תקציר המתכון: עוגת קרם וביסקווטים ללא אפייה טעימה בטירוף ❤

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית עגולה קוטר 24

  2. מקציפים 1 שמנת מתוקה עם 1 פודינג וניל ו 3/4 כוס חלב

  3. עד לקבלת קרם עמיד

  4. מסדרים מעל הביסקוויטים

  5. ומניחים עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב

  6. מניחים במקפיא להתייצבות

  7. מקציפים 1 שמנת מתוקה עם 1 פודינג שוקולד ו 3/4 כוס חלב עד לקבלת קרם עמיד

  8. מסדרים מעל השכבה השנייה של הביסקוויטים ומניחים שוב במקפיא להתייצבות

  9. מכינים את הגנאש -

  10. מחממים 1 שמנת מתוקה בסיר מורידים ללהבה נמוכה וממיסים חבילה של שוקולד מריר בסיר עם השמנת

  11. מניחים בצד להתקררות

  12. רק כאשר הגנאש כבר יחסית התקרר ניתן לשפוך מעל העוגה

  13. בתיאבון ! ❤