לןגן

עוגת טורט ריבת חלב וקרם וניל-לוטוס

מאת: זהבה מור, פורסם: 10/06/2017 | 21:49
עוגת טורט ריבת חלב וקרם וניל-לוטוס

תקציר המתכון: עוגה עם טעמים מושלמים ובנוסף פרווה ❤

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים עם הסוכר והפודינג ריבת חלב

  2. אופים בתנור ב 180° עד שמוכן

  3. מכינים את הקצפת, מקציפים 2 שמנת מתוקה, חלב סויה ו-2 פודינג וניל

  4. (יש לחלק את כל המרכיבים לקצפת ל-2 ולהקציף כל חלק בנפרד זה יקל על ההקצפה)

  5. לאחר שמקציפים ומקבלים מרקם די סמיך , מחברים את 2 הקצפות

  6. כעת מפוררים את העוגיות לוטוס לתוך הקצפת

  7. מערבבים ומכניסים למקפיא ל 10 דק'

  8. מוציאים מהמקפיא ומסדרים מעל הטורט שאפינו (כאשר הוא כבר התקרר יחסית)

  9. ושופכים גנאש מעל- מחממים בסיר שמנת מתוקה עם שוקולד מריר

  10. מכניסים למקפיא לפחות לכמה שעות עד שהעוגה היא יציבה מספיק

  11. בתיאבון ! ❤