לןגן

פשטידת עלי מנגולד

מאת: מירי גולני, פורסם: 10/06/2017 | 08:28
פשטידת עלי מנגולד

תקציר המתכון: פשטידה טעימה מאוד מאוד, בהשראת המתכון של שולי אורפלי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את עלי המנגולד ולחלוט אותם = להכניס אותם לסיר עם מים רותחים ל-10 דקות.

  2. לשפוך אותם למסננת, לסחוט ולהעביר לקערה.

  3. להוסיף לקערה את כל שאר המרכיבים ולערבב את העיסה.

  4. לשפוך העיסה לתבנית בגודל 20 * 30 ולאפות ב- 175 מעלות, בין 45 - 50 דקות.