לןגן

בטטות ותפוח"א בעשבי תיבול

מאת: זהבה מור, פורסם: 09/06/2017 | 11:46
בטטות ותפוח"א בעשבי תיבול

תקציר המתכון: תוספת של בטטות ותפוח"א טעים ונראה מושלם ❤

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבטטות והתפוח"א לעיגולים

  2. מסדרים בתבנית עגולה

  3. כותשים את השיני שום ומפזרים מעל

  4. מזליפים שמן זית

  5. מטבלים במלח גס,אורגנו,טימין ורוזמרין

  6. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים ב 180° עד שמוכן

  7. כאשר מוכן מוציאים את הנייר כסף ואופים עוד כמה דק' עד שמשחים

  8. בתיאבון ! ❤