לןגן

גמבות ב-2 צבעים ממולאים בעוף טחון ברוטב אפונה וגמבות

מאת: זהבה מור, פורסם: 09/06/2017 | 11:33
גמבות ב-2 צבעים ממולאים בעוף טחון ברוטב אפונה וגמבות

תקציר המתכון: גרסא חדשה לגמבות ממולאות טעים מאוד !!! ❤

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למילוי העוף:

  2. לוקחים חצי קילו עוף טחון מערבבים עם מלח, פלפל, שום גבישי ,פפריקה ופירורי לחם מוזהבים

  3. מוסיפים כוסברה קצוצה ומניחים במקרר

  4. לרוטב:

  5. חותכים בצל וגמבה אחת לקוביות ומטגנים

  6. מוסיפים מים חמים ולאחר מכן 5 שיני שום חתוכים לעיגולים ואפונה

  7. מוסיפים מלח, פלפל, כמון, פפריקה מתוקה(ומעט פפריקה חריפה) ומרק עוף

  8. גמבות למילוי:

  9. לוקחים 3 גמבות צהובות ו 3 גמבות אדומות

  10. מוציאים את הגרעינים מבפנים וממלאים בעוף הטחון

  11. מכניסים לסיר כאשר הוא חצי מכוסה במים ומבשלים עד שהעוף בפנים מוכן והגמבות רכות

  12. בתיאבון ! ❤