לןגן

בשר ותפוח"א ברוטב אסיאתי

מאת: זהבה מור, פורסם: 09/06/2017 | 11:25
בשר ותפוח"א ברוטב אסיאתי

תקציר המתכון: מנה בשרית ברוטב אסיאתי משגע ❤

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הבשר עד שהוא מוכן

  2. מוסיפים בצל חתוך גס ומערבבים

  3. לאחר מכן מוסיפים 6 תפוחי אדמה שחתכנו לחתיכות גדולות

  4. מערבבים שופכים מעל רוטב טריאקי ומוסיפים מים פושרים שהרוטב לא יצא סמיך מידי

  5. לאחר מכן מוסיפים צ'ילי מתוק מלח,פלפל ומרק עוף מערבבים ונותנים להכל להתבשל

  6. כשהתפוחי אדמה כמעט מוכנים מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים והכל מוכן בתיאבון ! ❤