תקציר המתכון: סבאיה מושלמת טעימה והכי חשוב עלים עלים😊..
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לשים בקערת מיקסר קמח ושמרים ולערבב טוב טוב. ואז להוסיף את שאר המוצרים היבשים ולערבב ולבסוף את המים.) מי שרוצה יכול חהוסיף כפית קצח אצלי לא אוהבים)..לערבל עד לבצק אחיד להםסיק את פעולת המיקסר..ולתת לבצק לנוח 20 דקות מכוסה. לאחר מכן שוב לערבל ולתת לבצק לנוח 10 דקות..ואז שוב לערבל ולתת לבצק לנוח שעתיים מכוסה.
לאחר שהבצק תפח לחלק את הבצק ל35 חתיכות.
למרוח על השיש מחמאה או טיפה שמן לקחת כל כדור לפתוח אותו לא חשוב אם הוא נקרע ...לקחת תבנית עגולה מספר 28 לשמן אותה גם טוב ולשים את הבצק למתוח גם בתוך התבנית למרוח שכבה דקה של מחמאה ואז לפתוח שוב כדור לשים על הכדור שמתחנו בתבנית ולמרוח שוב מחמאה ככה לעשות עד שניגמרים כל הכדורים...באחרון לא למרוח מחמאה אלה חלמון ומעל שומשום.
לחמם תבנית על חום 150 מעלות 10 דקות מראש..להכניס לשעה את התבנית...להכין רסק עם סחוג ביצה קשה ולהתחיל לזלול...יאמי...😊