לןגן

מיני גביניות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/06/2017 | 08:45
מיני גביניות

תקציר המתכון: טעם ישראלי כחול לבן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למלית

סירופ

אופן הכנה

  1. 1)שמים בקערת המיקסר את הקמח , שמרים ביצים, חלב חמאה ורק בסוף את המלח, מערבלים עד לקבלת מרקם חלק ומכסים לתפיחה כשעה בערך

  2. 2) אחרי שעה מוציאים את האוויר ולשים עוד מספר דק⏱

  3. 3) מרדדים את הבצק לעובי ביוני וקורצים ריבועים של

  4. 7 וחצי ס"מ

  5. 4) מערבבים את כל החומרים של המלית ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים ממרכז הריבוע

  6. וסוגרים את שני הצדדים, מכסים להתפחה נוספת כשעה מורחים ביצה

  7. ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 20 דק

  8. אופן ההכנת הסירופ

  9. 5) שמים על הגז את המים , סוכר ומיץ למון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק

  10. 5) כשהם יוצאים מהתנור ישר למרוח סירופ בעזרת מברשת

  11. ואפשר להקפיא להפשיר ולחמם

  12. בהצלחה