לןגן

פוקצ'ה

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 06/06/2017 | 17:26
פוקצ'ה

תקציר המתכון: כאן זה במתכון הנהדר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר וו גיטרה להכניס קמח. שמרים. מלח. עשבי תיבול. שמיר בזיליקום.

  2. להוסיף בהדרגה שמן זית. ובהדרגה מים עד לבצק לא דביק נוח ללישה.

  3. עם רוצים ללוש בידיים להוסיף עוד מעט מים. וללוש 5 דקות. בתבנית משומנת לגלגל את הבצק מסביב

  4. לכסות הבצק לתפיחה שעה

  5. אחר שעה לעבד את הבצק קלות.

  6. לצור צורה שרוצים עגול / אחר איך שאוהבים

  7. מניחים על נייר אפיה. מרטיבים מעט מים בידיים ומלטפים מעל את הבצק

  8. מניחים להתפחה 1/2 שעה.

  9. הוסיפו את התוספות על הבצק והכניסו לתנור 200 מעלות. להזהבה יפה