תקציר המתכון: טעים וקל להכנה
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
1) מטגנים את הבצל אבל לא עד להזהבה, מכניסים את הברוקולי והגזר ומערבבים
2) מוסיפים את הביצים קשות, האבקת בצל ,פלפל שחור והדבש ועוד 5 דק ⏱ ומכבים את הגז
3) מכניסים את התערובת למקרר❄ לקירור מוחלט
4) מכניסים את הביצים לאחר מכן את הקמח ומערבבים עד שאין גושים
5) מחלקים את התערובת לשניים , עדיף לשקול ומשמנים 2 סירים טפלון בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 35