לןגן

פשטידת גזר וברוקולי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/06/2017 | 09:42
פשטידת גזר וברוקולי

תקציר המתכון: טעים וקל להכנה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל אבל לא עד להזהבה, מכניסים את הברוקולי והגזר ומערבבים

  2. 2) מוסיפים את הביצים קשות, האבקת בצל ,פלפל שחור והדבש ועוד 5 דק ⏱ ומכבים את הגז

  3. 3) מכניסים את התערובת למקרר❄ לקירור מוחלט

  4. 4) מכניסים את הביצים לאחר מכן את הקמח ומערבבים עד שאין גושים

  5. 5) מחלקים את התערובת לשניים , עדיף לשקול ומשמנים 2 סירים טפלון בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 35