לןגן

מקלות סורמי על מצע קוביות תפוחי אדמה

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 05/06/2017 | 19:49
מקלות סורמי על מצע קוביות תפוחי אדמה

תקציר המתכון: חברת דייאנה סי בחרה בי להציג בפניכם מתכון מקלות סורמי כשר על מצע קוביות תפוחי אדמה בפסטו כוסברה נענע

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבסיס בצלחת

לפסטו

מצרכים לדג

אופן הכנה

  1. הכנת הסורמי :

  2. משמנים מחבת בקלילות חותכים את מקלות הסורמי לקוביות

  3. שמים במחבת יחד עם הפטריות על אש גבוהה

  4. כאשר מרימים את המחבת בין לבין ומערבבים

  5. מחממים תנור מראש 200 מעלות עם תבנית ריקה בתוכו

  6. לאחר עשר דקות מעבירים את הסורמי מהאש למחבת החמה שחיממו בתנור ונותנים לסורמי עוד עשר דקות בתנור

  7. הכנת התפוחי אדמה כפי שציינתי במרכיבים בישול חיתוך לקוביות

  8. הכנת הפסטו :

  9. המעבד מזון שמים כוסברה , פטרוזיליה ,שום , שמן זית , כפית מלח , חצי כפית פלפל שחור ועושים רוטב

  10. סידור המנה לסועד אחד :

  11. שמים בערך 3 כפות קוביות תפוחי אדמה בקערה יחד עם 3 כפות פסטו מערבבים בעדינות מעבירים לצלחת הגשה על התפוחי אדמה שמים את הסורימי עם מלחיה ממליחים מעל הסורמי לוקחים חצי לימון וסוחטים מעל הסורמי ומגישים

  12. אני הגשתי עם עגבניה מבושלת וקישוטי עלי כוסברה

  13. וכך תגישו לסועד את המנה השניה 🔥