תקציר המתכון: פשטידה בצל ממכרת, מפנקת, בכלום עבודה (10 דקות), כל אחד יכול.
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות
במחבת (ממליצה טפלון) מחממים את החמאה והשמן ומוסיפים את הכרישה, בצל אדום, בצל לבן ומטגנים עד לשקיפות
בקערה גדולה מעבירים את הבצלים ומוסיפים את השמנת לבישול, שמנת חמוצה, גבינה לבנה, פתיתי גבינה צהובה, גבינת הפרמזן, קמח, ביצים, פלפל שחור, מרק בצל, מלח ושבבי הבצל ומערבבים היטב
כאמור, משמנים תבנית חד פעמית בינונית ומפזרים פירורי לחם על הבסיס והדפנות (ע"מ שהפשטידה תצא יפה מהתבנית)
מעבירים את תערובת הפשטידה ואופים כשעה בערך (אולי צריך להוסיף עוד 10 דקות אפייה), הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה (ראו תמונה)
בתיאבון! אז...כנסו למטבח וספרו איך היה