קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מפשירים את נתחי הסלמון. שוטפים אותם ומכניסים אותם לקערה. מעליהם בוזקים לימון, ומפזרים מלח ופלפל.
בסוטא'ז רחב מזהיבים בצל (מי שאוהב פטריות יכול להוסיף גם פטריות)
כשהבצל זהוב מוסיפים את השמנת, חרדל, מלח ופלפל ומערבבים עד להיווצרות רוטב מעט סמיך (לא מדי)
לטעום את הרוטב ולבדוק אם הוא טעים ולשפר טעמים.
מוסיפים את נתחי הסלמון ומבשלים עם מכסה סגור, כל צד של הדג כ- 10 דקות = עד שהדג רך.