לןגן

טארט תפוחים צרפתי עם קרם שקדים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 02/06/2017 | 14:33
טארט תפוחים צרפתי עם קרם שקדים

תקציר המתכון: טען נוסטלגי של פריז🗼

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת הבצק

  2. 1) מערבבים את הקמח עם אבקת סוכר, אבקת שקדים עד לאיחוד

  3. 2) מכניסים את החמאה עד לקבלת מרקם של חול ואז את החלמונים ולשים עד לקבלת בצק רך וחלק

  4. 3) מכניסים לקירור כ 30 דק⏱ לאחר מכן מרדדים לעובי

  5. של 1/2 ס"מ ומניחים על תבנית יורדת עגולה בקוטר 24 ס"מ

  6. 4) מערבבים את החמאה עם הסוכר ובהדרגה את אבקת שקדים לאחר מכן את הביצים ותמצית וניל

  7. עד לאיחוד מוחלט

  8. 5)מכניסים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים בצורת חילזון על הבצק

  9. מכניסים לקירור

  10. 10 דק ⏱

  11. 6) את התפוחים שבושלו 20 דק⏱ ומסוננים חותכים לפלחים ולא לפרק אותם ,מניחים אותם על הקרם שקדים ומפזרים שקדים על הקרם בלבד

  12. 7) אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 35 דק עד 40דק⏱ומורחים קצת ריבת משמש להברקה

  13. בהצלחה לכולם