לןגן

עוגת פירמידת ביסקוויטים

מאת: Mila Marko, פורסם: 02/06/2017 | 14:17

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

לגנאש

אופן הכנה

  1. -לערבב במיקסר את כל המרכיבים של המלית

  2. שמנת מתוקה, חלב, פודינג, סוכר, גבינה לבנה, גרידת תפוז עד שהתערובת יציבה ולא דלילה

  3. -להכין נייר כסף ולסדר ביסקוויטים ב- 3 שורות כל שורה 6 ביסקוויטים (לרוחב ולא לאורך שלא תצא עוגה ארוכה מידי, לסדר את הביסקוויטים על הנייר כסף לפני שטובלים בחלב)

  4. - להכין קערה עם חלב

  5. - לטבול ביסקוויטים בחלב ולסדר אותם על הנייר כסף

  6. -מעל השכבה הראשונה למרוח חצי מהמלית על הבסקוויטים

  7. -מעל המלית לסדר שוב ביסקוויטים מהולים בחלב

  8. - להוסיף את המלית שנותרה על הביסקוויטים

  9. - עם שתי הידיים להרים את הנייר כסף עם הבסקוויטים משני צידיו כך שהביסקוויטים ייצרו משולש

  10. -להדק את הנייר כסף שיהיה יציב ולהכניס את העוגה למקפיא לשעה

  11. - 10 דקות לפני שמוציאים את העוגה להכין את הגנאש

  12. - בסיר להוסיף חצי מיכל שמנת מתוקה והשוקולד ולהמיס

  13. - אחרי שנמס לשפוך מעל העוגה עד שמכסה את כולה

  14. אפשר לקשט אותה בגרידת שוקולד לבן ולמקרר

  15. בתאבון!!!