קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
-לערבב במיקסר את כל המרכיבים של המלית
שמנת מתוקה, חלב, פודינג, סוכר, גבינה לבנה, גרידת תפוז עד שהתערובת יציבה ולא דלילה
-להכין נייר כסף ולסדר ביסקוויטים ב- 3 שורות כל שורה 6 ביסקוויטים (לרוחב ולא לאורך שלא תצא עוגה ארוכה מידי, לסדר את הביסקוויטים על הנייר כסף לפני שטובלים בחלב)
- להכין קערה עם חלב
- לטבול ביסקוויטים בחלב ולסדר אותם על הנייר כסף
-מעל השכבה הראשונה למרוח חצי מהמלית על הבסקוויטים
-מעל המלית לסדר שוב ביסקוויטים מהולים בחלב
- להוסיף את המלית שנותרה על הביסקוויטים
- עם שתי הידיים להרים את הנייר כסף עם הבסקוויטים משני צידיו כך שהביסקוויטים ייצרו משולש
-להדק את הנייר כסף שיהיה יציב ולהכניס את העוגה למקפיא לשעה
- 10 דקות לפני שמוציאים את העוגה להכין את הגנאש
- בסיר להוסיף חצי מיכל שמנת מתוקה והשוקולד ולהמיס
- אחרי שנמס לשפוך מעל העוגה עד שמכסה את כולה
אפשר לקשט אותה בגרידת שוקולד לבן ולמקרר
בתאבון!!!