לןגן

ספגטי דורון חריף אש בסיר אחד של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 02/06/2017 | 07:46
ספגטי דורון חריף אש בסיר אחד של סבתא לאה

תקציר המתכון: טעים יאמי, טעים גם בלי החריף. כל יום שישי בארוחת הערב חייב להיות ספגטי דורון, הכל בסיר אחד לא צריך לעבוד קשה 15 דקות ויש לכם את זה. בונוס גם רגישים לגלוטן יכולים להשתתף בחגיגה.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר עמוק וגבוה, מוסיפים את הבצל ומטגנים 2-3 דקות, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן 1-2 דקות נוספות (זהירות לא לשרוף את השום)

  2. מוסיפים את הרסק עגבניות, שימורי העגבניות, תבלינים והמים, ערבבו היטב, היטב מביאים לרתיחה (זה הזמן לטעום לשפר טעמים לפני הוספת הפסטה, זהירות חם), מוסיפים את הפסטה, חצו את מקלות הפסטה לשניים ושימו בסיר, ערבב טוב טוב בשלו 3-4 דקות על אש גבוהה, הורידו להבה לאש בינונית נמוכה, אין לעזוב את הסיר כל הזמן לערבב עד לספיגת המים, לפעמים יש צורך להוסיף מים להמשיך לערבב ולחכות עד שהפסטה מוכנה

  3. טיפ...

  4. אפשר לוותר על הפפריקה החריפה

  5. אפשר להוסיף 1/3 כוס זיתים שחורים פרוסים למי שאוהב

  6. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה