תקציר המתכון: לא נראה לי שיש מישהי שלא אוהבת מוקרם, אני חולה על בטטה ואתן???
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
מקלפים את הבטטה והתפו"א וחותכים לפרוסות דקות(חצי ס"מ), מעבירים לקערה וממליחים מעט.
משמנים תבנית עגולה חד פעמי בספרי שמן ומסדרים יפה את הבטטה והתפו"א כמו מניפה.
מפזרים מעל קצת פלפל שחור גרוס ומעט בזיליקום( חוץ ממה שרשמתי למעלה ) ומפזרים גם קצת גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת .
בקערה מערבבים את כל שאר המצרכים ושופכים מעל התבנית.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות ואופים משהו כמו 50 דקות עד שעה.
מורידים את הכיסוי ומנמיכים את החום ל-200 מעלות,משנים לטורבו וממשיכים לאפות משהו כמו חצי שעה 40 דקות בערך עד שמזהיב והרוטב הצטמצם.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤