לןגן

עוגת גבינה קרה עם פרורים

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 02/06/2017 | 06:17
עוגת גבינה קרה עם פרורים

תקציר המתכון: למה אפשר בלי עוגת גבינה בשבועות??? עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד😍😍😍

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לתחתית

מצרכים לעוגה

* למי שאין את הבלילה המוכנה אז שמים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה:

  2. מכינים את הבסיס:

  3. טוחנים את הפתי בר ועוגיות הלוטוס לפירורים, בסיר קטן ממיסים חמאה עם 2 כפות סוכר ומוסיפים את העוגיות הטחונות ואת האגוזים הטחונים ומערבבים.

  4. משטחים בתבנית עגולה כחצי מכמות הפירורים בשכבה אחידה ומהדקים היטב.

  5. את החצי השני שומרים לפיזור מעל הגבינה.

  6. מכינים את העוגה:

  7. מערבבים את הג'לטין עם המים הרותחים עד להמסה,אם הוא אינו נמס לחלוטין, מחממים 10-20 שניות במיקרוגל ומערבבים שוב.

  8. מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את אבקת הסוכר ואת פודינג הוניל

  9. ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.

  10. שמים בקערה את תערובת הגבינה המוכנה

  11. ומוסיפים את תמיסת הג'לטין ומערבבים.

  12. מוסיפים בהדרגה את הקצפת ומקפלים לבלילה אחידה.

  13. יוצקים את הבלילה לתבנית עם הפירורים בתחתית ומחליקים את פני העוגה.

  14. מפזרים את יתרת הפירורים ומהדקים אותם קלות לפני העוגה ומעבירים למקרר ל־ 6 שעות לפחות.

  15. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤